Hangstoelen

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten
Vergelijk (0)

Wil je een nieuwe hangstoel kopen? Wat is er fijner dan loungen in je eigen hangstoel? Lekker ontspannen een boekje lezen of gewoon genieten van de zon. Een hangstoel brengt niet alleen comfort omdat het heerlijk zit, het schommelen is ook nog eens leuk en ontspannen! Diverse comfortabele hangstoelen vind je bij Tuinmeubels.nl. Wij bieden diverse hang- en loungestoelen aan van verschillende formaten, materialen en kleuren, die je gemakkelijk bestelt in onze webshop of in de showroom uiteraard.

Hangstoelen online bestellen

Wil je graag meer comfort in de tuin? Of ben je op zoek naar tuinmeubels waarmee je zelf jouw eigen loungeset kunt samenstellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden zowel complete tuinsets aan als enkele tuinmeubelen waarmee je jouw eigen comfortabele tuinset creëert!

Comfortabele hangstoelen van diverse merken en materialen

Wij hebben in ons assortiment hangstoelen van uiteenlopende materialen zoals wicker en rotan, van merken zoals:

Een hangstoel lijkt wellicht alleen geschikt voor de tuin, maar ook zeker op een balkon is het mogelijk om een hangstoel op te hangen! Zolang er iets staat waar de hangstoel aan opgehangen kan worden, is dit ook mogelijk op een balkon.

Bezoek ook eens onze showroom in Tilburg

Wil je eerst komen proefzitten? Wij begrijpen natuurlijk dat je een hangstoel  wilt zien, voelen en testen. Alle hangstoelen en vele andere tuinmeubels zijn te bezichtigen in onze mooie showroom. Je kunt ons vinden in Groenrijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies.