Activiteiten GroenRijk Tilburg

Toon filters Verberg filters

Filters

Geen producten gevonden

Onze showroom is gevestigd in tuincentrum Groenrijk Tilburg en hier organiseren wij dan ook met grote regelmaat diverse activiteiten. Voor verschillende workshops ben je bij ons aan het juiste adres. Een leerzame activiteit voor leuke groepsactiviteiten of een ontspannen en leerzame middag ben je bij ons aan het juiste adres!

Barbecue workshops

Je hebt een fijne nieuwe tuinset en bent klaar voor het zomerseizoen. Het enige dat nog ontbreekt is de nodige barbecue kennis om al jouw vrienden en familie uit te nodigen voor een barbecue! Tijdens een barbecue workshop leer je alle fijne kneepjes van het barbecueën. Bij Groenrijk Tilburg vinden regelmatig Weber barbecue workshops plaats waarbij een chef van de Weber Grill Academy aanwezig is. Dit is niet alleen een zeer leerzame middag, de heerlijke maaltijd die je bereidt mag je natuurlijk na afloop samen opeten!

Bloemschik workshops

Heb je behoefte om creatief te werk te gaan met bloemen en groen? Dan is een workshop bloemschikken een uitstekend idee! Samen met de bloemisten van Groenrijk Tilburg maak je een mooi bloemstuk dat je daarna uiteraard mee naar huis neemt. Afhankelijk van de tijd van het jaar is de workshop gerelateerd aan een thema zoals Pasen, herfst en Kerst.

Meld je snel aan voor onze activiteiten!

Wil je meedoen met een van onze workshops? Meld je dan snel aan, de plekken zijn namelijk beperkt. Het is ook mogelijk om met een groep deel te nemen aan onze workshops, op aanvraag geven wij deze workshops ook op locatie. Voor vragen of meer informatie hierover kun je uiteraard contact met ons opnemen, wij zijn te bereiken via info@tuinmeubels.nl en +31 (0)13 4550860.