Rooty Apple Bee

Met een tuinset van het bekende merk Apple Bee ben je verzekerd van unieke en hoogwaardige kwaliteits tuinmeubelen. Zoals het woord Rooty wellicht al doet vermoeden, gaat dit terug naar de oudheid. Terug naar toen alles onbewerkt en recht uit de natuur kwam. Dit betekent dat de tuinmeubels uit de collectie van Rooty Apple Bee onbewerkt zijn en alleen maar uit natuurlijke materialen bestaan. Dit zorgt voor een unieke, stijlvolle en verfrissende uitstraling in jouw tuin. Je brengt de natuur als het ware weer terug in de tuin. 

Tuinmeubelen Apple Bee Rooty 

Je vindt in ons assortiment verschillende soorten tuinmeubelen uit de collectie van Rooty Apple Bee. Zo kan je jouw hele tuin inrichten met dit fantastisch merk! Tuinmeubelen die je bij ons in het aanbod van Apple Bee Rooty vindt:

Ben je benieuwd naar het gehele aanbod? Bekijk deze dan in onze webshop. Bestel vandaag nog en geniet van gratis verzending boven de €39,95 en jouw nieuwe tuinmeubelen worden al binnen 5 werkdagen bij jou thuisbezorgd! 

Tuinmeubelen van Apple Bee Rooty Kopen? | Ga naar de Tuinmeubels.nl | De Mooiste Tuinmeubels koop je daar!

Kenmerken AppleBee Rooty

Als je een tuinmeubelset koopt van het merk AppleBee ben je verzekerd van 3 jaar garantie op jouw aankoop. Dit zodat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw nieuwe tuinmeubelen. Daarnaast gebruikt AppleBee hout wat gecertificeerd is, namelijk teakhout. Dit type hout geeft een prachtige uitstraling en heeft bovendien weinig onderhoud nodig. Je kan de tuinmeubelen met een gerust hart buiten laten staan, maar hiervoor kan je de tuinmeubelen het beste eens in de zoveel tijd onderhouden met onze onderhoudsmiddelen. Zo blijven de tuinmeubelen het mooist en kan jij er langer van genieten. Bestel nu jouw AppleBee Rooty tuinmeubelen en geniet zelf van alle voordelen wat dit merk met zich meebrengt.