•  

Het nieuwe tuinmeubelseizoen gaat weer van start

De krokusjes staan in bloei en de zon laat steeds vaker haar warme stralen op ons neerschijnen. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: het tuinmeubel seizoen komt er weer aan! Tijd om de barbecue weer uit de schuur tevoorschijn te toveren, een tuinfeest te organiseren of gewoon lekker uitrusten in een loungestoel met een boek en een drankje.

Soorten tuinmeubelen

Heerlijk genieten van zomerse temperaturen kan uiteraard prima in uw eigen tuin. Wij bieden een groot assortiment tuinmeubels van onder andere:

Hierop kunt u genieten van het weer en de meubels kleden uw tuin ook nog eens mooi aan, in de stijl die het beste past bij u en uw tuin. Gaat u voor klassiek, landelijk of juist modern? Bij ons vindt u altijd iets dat bij u past.

Een tuinmeubel uitkiezen

Om u te helpen kiezen tussen al onze producten, kunt u de selectie verfijnen door zelf de productselectie aan te passen naar uw eigen stijl. Dit doet u door de hokjes aan de linkerkant van het assortiment aan te klikken. Kies zelf het materiaal, de kleur en de vorm van uw nieuwe tuinmeubel. Wij bieden u standaard tot 25% korting op de adviesprijs en leveren de producten snel af bij u thuis.

Nieuwe collectie tuinmeubels

Bent u voor dit nieuwe tuinmeubelseizoen dus nog op zoek naar een stijlvolle, comfortabele lounge diningset, een houten picknicktafel, een moderne tuinstoel of een verkoelende parasol? Dan bent u bij tuinmeubels.nl zeker aan het juiste adres! Bekijk snel onze nieuwe tuinmeubelcollecties en ga zo het voorjaar in met een prachtig gedecoreerde tuin, waar u van iedere zomerdag ten volste kunt genieten. Wilt u de tuinmeubels eerst in het echt bekijken? Bezoek onze showroom in Tilburg, waar u 7 dagen per week terecht kunt. Kijk voor openingstijden onder het kopje ‘contact’. Bestellen kan natuurlijk ook op onze site. Kijk voor het volledige aanbod tuinmeubels in onze webshop.