Rope: dé tuinmeubeltrend van 2020

Rope tuinmeubels

Het wordt dé tuinmeubeltrend van 2020: Rope tuinmeubels! We zagen het afgelopen jaren al opkomen, maar aankomend seizoen kun je er echt niet meer omheen. Tuinmeubels van rope zijn dé trend en ze gaan voorlopig nog niet weg.  Wij begrijpen heel goed waarom.
 

Wat is rope?

Rope is de Engelse vertaling van touw. Bij tuinmeubels gaat het hier veelal om polyester touw.  Dit tuinmeubel rope is een bijzonder sterk  en onderhoudsvriendelijk materiaal. Het touw wordt strak om het frame van het tuinmeubel gevlochten, zo zorgt het touw voor voldoende ondersteuning. Het touw biedt naast ondersteuning ook zitcomfort doordat het vormt naar je lichaam zonder aan steun te verliezen.  Rope is weerbestendig en kan daardoor zonder problemen buiten blijven staan. Om je tuinmeubel zo lang mogelijk als nieuw te houden adviseren we toch altijd een afdekhoes te gebruiken  tegen weersinvloeden.
 

Rope combinaties

Het natuurlijke uiterlijk van rope biedt veel combinatiemogelijkheden. Rope zit meestal om staal of hout geweven. Het kan in alle mogelijke kleuren worden geverfd en past daardoor goed in elk interieur en in combinatie met andere materialen.
 

Rope onderhoud

Leuk zo’n rope tuinmeubel, maar hoe houd ik die schoon? Nog zo’n voordeel van rope is dat het zeer gemakkelijk schoon te maken is! Je hebt slechts een zachte borstel en groene zeep nodig. Wil je het grondiger aanpakken gebruik dan de 4SO Multi surface cleaner, deze is ook bijzonder geschikt voor Rope tuinmeubels.
 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar ons aanbod rope tuinmeubels? Kijk dan gerust op onze site en combineer de mooiste rope tuinmeubels met andere materialen. Wil je de rope tuinmeubels in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze grote showroom! Wij zijn zeven dagen per week geopend en hebben alles op voorraad.