•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp

4 Seasons Outdoor

De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn gemaakt om het hele jaar van het buitenleven te genieten! Met een goed glas wijn de prachtige herfstkleuren bewonderen in de tuin als de schemer invalt? Terwijl de vuurkorf zijn werk doet, ademloos naar de sterrenhemel kijken op een heldere winteravond? Het is geen probleem met 4 Seasons Outdoor. Uitgevoerd in prachtig gedekte kleuren, met bijpassende kussens en een perfecte afwerking biedt 4 Seasons Outdoor Tuinmeubelen een compleet assortiment voor elke tuin!

Loungesets van 4 Seasons Outdoor zijn weerbestendig

Een regenbuitje, voorjaarsstorm of minder goede zomer zijn geen probleem. 4 Seasons Outdoor tuinmeubels zijn gemaakt van:

  • weerbestendig wicker;
  • roestvast staal;
  • teak;
  • of aluminium. 

Deze materialen zijn weerbestendig. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame Sunbrella stoffen voor de kussens van de loungesets. 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen hebben daardoor een zeer lange levensduur.

De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor bestel je eenvoudig bij Tuinmeubels.nl | Tuinmeubels.nl

Het onderhoud van uw loungeset beperkt zich tot slechts eenmaal per jaar schoonmaken en opnieuw voorzien van een bescherming tegen weersinvloeden. Toch onverhoopt een vlekje op de kussens of parasol? Met een ruime keuze aan hoogwaardige reinigings- en beschermingsproducten is dat probleem zo opgelost!

Gebruiksvriendelijke meubels

De ontwerpers van 4 Seasons Outdoor hebben vooral zeer gebruiksvriendelijke tuinmeubelen ontworpen. De loungesets ogen robuust maar zeer stijlvol en kenmerken zich door de gedetailleerde afwerking van elk tuinmeubel. Elke stoel heeft rijk gevulde kussens en een ergonomisch comfort zodat u urenlang kunt genieten van het buitenleven.

Een loungeset van 4 Seasons Outdoor kiezen en kopen

Een loungeset kopen doet u niet zomaar. Budget, kwaliteit, kleur en verwachte levensduur zijn factoren die meespelen bij het kopen van tuinmeubelen. 4 Seasons Outdoor biedt u 5 jaar garantie op alle producten en zelfs 10 jaar op de tuinmeubelen gemaakt van Wicker. 4 Seasons Outdoor staat daarom garant voor jarenlang tuinplezier in elk seizoen! Nieuwsgierig geworden naar de loungesets van 4 Seasons Outdoor? Bekijk het aanbod de website of kom langs in onze showroom in Tilburg.