•  

Middenstok parasols

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 70 producten
Vergelijk (0)

Tegenwoordig zijn middenstok parasols niet meer alleen praktisch. Ze geven de tuin ook aankleding en stijl. Zoals de naam al doet vermoeden heeft een middenstok parasol een stok in het midden van de parasol. Deze parasols zijn er in diverse soorten, maten, kleuren en materialen. Je hebt waarschijnlijk jouw voorkeuren op het gebied van kleur en materiaal, bijpassend bij de rest van jouw tuin. Dat begrijpen wij uiteraard en daarom bieden wij dan ook diverse mogelijkheden aan. Het praktische oogpunt van een parasol is uiteraard de bescherming tegen UV-straling, maar dat betekent niet je jouw voorkeuren niet kunt doorgeven op het gebied van stijl en vorm. Wij bieden ronde, rechthoekige en zelfs kantelbare middenstok parasols aan voor optimaal gebruiksgemak!
 

Meer opties op het gebied van parasols en zonwering

Naast middenstok parasols bieden wij ook andere mogelijkheden aan, zoals:

Niet iedere parasol komt met een bijgeleverde parasolvoet. Daarom kun je verschillende parasolvoeten ook los bestellen. Een parasolhoes is een los item waarmee je jouw parasol beschermt tegen regen, vuil en andere weersinvloeden. Om jouw parasol zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, raden wij aan deze goed te beschermen. Je kunt hiervoor ook afzonderlijke onderhoudsmiddelen gebruiken, zoals de 4SO Cushion & Parasol Protector.
 

Showroom in Tilburg

Wil je eerst komen kijken? Wij begrijpen natuurlijk dat je een nieuwe parasol wilt zien. Alle parasols en vele andere tuinmeubels zijn te bezichtigen in onze mooie showroom. Je kunt ons vinden in Groenrijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies.