Hangstoelen voor buiten

In een hangstoel kun je heerlijk loungen en genieten van de zon, een boekje, een ontspannen sfeer en een luxe lounge gevoel. Relaxen in een hangstoel is niet alleen erg comfortabel, het schommelen is ook nog eens erg leuk en ontspannend! Een hangstoel is zeker niet alleen geschikt voor grote tuinen, iedere tuin of balkon kan geschikt zijn voor een hangstoel. De enige voorwaarde is dat er iets staat waar de loungestoel aan opgehangen kan worden.

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Comfortabele hangstoelen van hoogstaande merken

Wij hebben in ons assortiment hangstoelen van populaire hoogstaande merken zoals:

Beide merken staan bekend om tuin- en loungestoelen van hoge kwaliteit, uiteraard voorzien van een stijlvol design. Wil je een hangstoel die past bij je loungeset? Bezoek dan onze showroom en bekijk precies welke meubelen aan jouw stijl en wensen voldoen!

Ons hangstoelen aanbod

De hangstoelen van Tuinmeubels.nl zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen. De hangstoelen die wij verkopen zijn van de beste kwaliteit en gemaakt van de volgende materialen:

Ieder materiaalsoort heeft andere eigenschappen en kenmerken die het geheel een andere uitstraling geven. Bekijk de variaties aan hangstoelen die wij aanbieden in het overzicht hierboven en vind de hangstoel die uw tuin een nog comfortabeler plek maakt!

Showroom in Tilburg

Wil je eerst komen kijken? Wij begrijpen natuurlijk dat je nieuwe tuinmeubels eerst wilt zien, voelen en testen. Alle tuinsets en vele andere tuinmeubels zijn te bezichtigen in onze mooie showroom. Een bezoek aan onze showroom kan ook helpen bij het samenstellen van je nieuwe diningset. Wij zijn te vinden in GroenRijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies. Neem contact op met 013 455 08 60 of mail naar info@tuinmeubels.nl als je behoefte hebt aan meer informatie.