•  

Kussenboxen voor buiten

⏎ Terug

 

 

Toon filters Verberg filters

Filters

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten
Vergelijk (0)

Heb je mooie tuinkussens en wil je deze netjes op kunnen bergen in een kussenbox? Dan ben je bij Tuinmeubels.nl aan het juiste adres.  Met een kussenbox kun je netjes alles opruimen en blijven jouw tuinkussens mooi ondanks regen en kou. Een gloednieuwe loungebank ligt immers vele malen comfortabeler met een fijn kussen er op! Bij Tuinmeubels.nl ben je aan het juiste adres voor optimaal comfort tijdens de zonnige dagen in de tuin.

Een praktische kussenbox voor een nette en opgeruimde tuin

Is er regen voorspeld of ga je een paar dagen weg? Berg jouw tuinkussens dan op in een kussenbox zodat deze mooi en droog blijven. Ligt er speelgoed in de tuin, of heb je wel eens last van rondslingerende troep? Het is nog maar een kleine moeite om deze op te ruimen, dus jouw tuin is klaar om gasten te ontvangen voor bijvoorbeeld een barbecue!

Kussenboxen in diverse soorten en maten

Er zijn diverse soorten en maten kussenboxen. Deze zijn stijlvol vormgegeven en geven de tuin juist extra aankleding en stijl. Afhankelijk van de grootte van jouw tuin en tuinkussens zijn er verschillende maten kussenboxen verkrijgbaar. Zo kun je denken aan:

  • Kussenkast
  • Kussenbox

Een kussenkast vormt direct een soort tuinmeubel waar je diverse tuin accessoires in kunt opbergen. Van tuingereedschap en tuinkussens tot aan speelgoed, jouw tuin is netjes opgeruimd op een stijlvolle manier. Een kussenbox kan een iets simpeler formaat hebben, maar is even goed zeer nuttig om de tuinkussens mooi te houden ondanks diverse weersinvloeden.

Bekijk ons aanbod in de showroom of op Tuinmeubels.nl

Wil je de diverse mogelijkheden bekijken, of ben je benieuwd naar het aanbod aan tuinmeubels? Je kunt al onze artikelen bekijken en bestellen in onze webshop. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Groenrijk Tilburg en gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant. Vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact op met 013 455 08 60 of mail naar info@tuinmeubels.nl.