Picknicktafels

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten
Vergelijk (0)

Lekker gaan picknicken met vrienden en familie wanneer het zonnetje schijnt, is er een leukere buitenactiviteit? Met ons assortiment aan picknicktafels en picknickbanken kun je het hele jaar door picknicken in uw eigen tuin. Een grote, stevige, houten tafel om met het hele gezin aan te picknicken. Wij hebben picknicktafels in verschillende maten, materialen, merken en met of zonder bijpassende picknickbanken.

Picknicktafels in diverse soorten en maten

Wij hebben in zowel onze showroom als in onze webshop picknickbanken van diverse merken, materialen en in verschillende vormen en kleuren. Zo hebben wij:

Een picknicktafel is ideaal wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle en gezellige manier om in de tuin te zitten met vrienden of familie. Heb je graag meteen een volledige set? Je kunt ook kiezen voor een picknicktafel met bijpassende picknickbanken, dan heb je meteen een complete set!

Combineer uw picknicktafel met stijlvolle tuinmeubelen

Je kunt er ook voor kiezen om de picknicktafel te combineren met andere stijlvolle tuinmeubelen zoals een tuinbank of tuinstoelen. Deze zijn te combineren zoals je wilt, zodat jouw tuin helemaal naar eigen wensen en stijl wordt ingericht.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Tilburg!

Wij begrijpen uiteraard dat je, je nieuwe tuinmeubelen eerst wilt uitproberen. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom in Tilburg. Wij zijn te vinden in GroenRijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies. Vragen over onze picknicktafels? Neem contact op met 013 455 08 60 of mail naar info@tuinmeubels.nl.