•  

Parasol accessoires

⏎ Terug

 

 

Toon filters Verberg filters

Filters

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten
Vergelijk (0)

Parasols zijn allang niet meer alleen praktisch. Een parasol beschermt u niet alleen tegen schadelijke UV-straling, maar onze parasols staan ook stijlvol in uw tuin. Het is een accessoire die deze zomer in geen enkele tuin/terras mag ontbreken. Wij hebben parasols in alle maten, vormen en materialen in ons assortiment. zo kunt u bij Tuinmeubels.nl kiezen uit bijvoorbeeld middenstok parasols en zweefparasols, parasolhoezen en parasolvoeten. Verstelbare en kantelbare parasols voor optimaal gebruiksgemak. 

Onze parasols worden aangeboden zonder parasolvoet. Deze kun je natuurlijk wel los bestellen. Wij raden aan de parasol met een parasolhoes af te dekken.

Showroom in Tilburg

Wilt u eerst komen kijken? Wij begrijpen natuurlijk dat u een tuinset wilt zien, voelen en testen. Alle tuinsets en vele andere tuinmeubels zijn te bezichtigen in onze mooie showroom. Wij zijn te vinden in GroenRijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies. Vragen over onze parasols? Neem contact op met 013 455 08 60 of mail naar info@tuinmeubels.nl.