Zweefparasols

De zweefparasol is de laatste jaren razend populair in Nederland. Grootste voordeel van de zweefparasol is het ruime schaduwvlak zonder onhandige stok in het midden. Dat maakt de zwevende parasol ideaal in combinatie met grotere loungesets of gezellige diningsets. De zweefparasol is draaibaar, in hoogte aanpasbaar en vaak ook te kantelen. Zo heb je ook in de namiddag en vooravond maximaal profijt van het schaduwvlak. In Nederland kan het weer snel omslaan. Een passende parasolhoes is geen overbodige luxe. Wil jij deze zomer genieten van het gemak van een zweefparasol? Bekijk hieronder het aanbod: 

ALLE PARASOLS ZWEEFPARASOLS KLASSIEKE PARASOLS PARASOLHOEZEN PARASOLVOET

Toon filters Verberg filters

Filters

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 32 producten
Vergelijk (0)

Zweefparasols zijn al lang niet meer alleen meer praktisch. Bij zweefparasols gaat design en stijl samen met de functionaliteit. Deze parasols beschermen namelijk tegen schadelijke UV-straling, maar staan tegelijkertijd ook stijlvol in de tuin.  Het voordeel van een zweefparasol is de ruimte onder het doek. Er blijft namelijk meer ruimte over doordat de parasol geen stok in het midden heeft, maar zweeft boven uw tuintafel via de arm waar deze aan bevestigd is. Je kunt een zweefparasol in hoogte verstellen en vaak ook kantelen voor optimaal gebruiksgemak. Dat scheelt een hoop tijd en moeite om de parasol te verplaatsen naar de ideale stand! Je brengt deze gemakkelijk in de gewenste positie, simpelweg door gebruik te maken van de hendel.

Kies je voor een zweefparasol of een parasol op voet?

Naast zweefparasols bieden wij ook andere opties en accessoires, zoals:

Wellicht kies je liever voor een parasol op stok. Ook dit is mogelijk en wij bieden dan ook diverse mogelijkheden aan. Naast de parasols zelf, kun je bij ons ook de bijpassende accessoires vinden zoals parasolvoeten en parasolhoezen. Een geschikte hoes zorgt voor bescherming tegen alle weersomstandigheden, vuil en vlekken. Een parasolvoet kun je tevens los bestellen wanneer deze niet standaard bijgeleverd wordt. Als je meer tijd en aandacht wilt steken in het onderhoud van jouw parasol, dan raden wij je aan om jouw parasol extra te beschermen met 4SO Cushion & Parasol Protector

Showroom in Tilburg

Wil je eerst komen kijken? Wij begrijpen natuurlijk dat je een nieuwe parasol eerst in het echt wilt zien, net zoals de andere tuinmeubels. Alle tuinsets en vele andere tuinmeubels zijn te bezichtigen in onze mooie showroom. Je kunt ons vinden in Groenrijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies.