Tuinstoelen

Tuinstoelen kopen? Maak uw tuin compleet met een mooie set tuinstoelen. Welke uitstraling u ook zoekt, bij Tuinmeubels.nl vindt u de tuinstoelen die u bevallen! Dankzij ons ruime assortiment kunt u altijd tuinmeubelen vinden die bij u passen. Van stoelen tot tuintafels en heel veel verschillende topmerken: u vindt het allemaal bij Tuinmeubels.nl!

Diverse merken en de mooiste tuinstoelen

Wij hebben verschillende soorten gemaakt van diverse materialen, zoals:

  • vlechtwerk
  • textileen
  • aluminium
  • kunststof
  • metaal
  • verschillende soorten hout

Alsof dat nog niet genoeg keuze is hebben wij ook diverse merken waar u uit kunt kiezen! Gelukkig kunt u op deze website gemakkelijk en overzichtelijk zien wat wij u te bieden hebben.

Bestellen of naar de showroom

Voor de tuinstoelen naar uw wens kunt u rondkijken op de website voor onze ruime collectie. Wij hebben diverse merken van topkwaliteit en qua stijl voor ieder iets wils. Bij besteding vanaf €30,- leveren wij gratis. Daarnaast heeft u 14 dagen de tijd om te kijken hoe de aanwinsten in uw tuin staan en of deze bevallen. U kunt de website ook alleen gebruiken ter oriëntatie en onze showroom bezoeken bij u in de buurt. Wij hebben namelijk een showroom van 2000 vierkante meter in Tilburg, waar u ook altijd welkom bent!

Tuinmeubelen voordelig online bij Tuinmeubels.nl

Tot ziens bij

Tuinmeubels.nl
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg
 

Telefoonnummer: +31 (0)13 4550860
info@tuinmeubels.nl

Kvk nummer: 61040894
BTW nummer: NL854177899B01