Klapstoelen voor buiten

Kapstoelen zijn een praktische en handige uitkomst wanneer je meer zitruimte wilt creëren in de tuin of op het balkon, maar dit niet te veel ruimte mag kosten. Wanneer het nodig is pak je er gemakkelijk een paar nieuwe stoelen bij, en wanneer het niet meer nodig is ruim je ze eenvoudig op en heb je weer ruimte gecreëerd in de tuin of op het balkon. Wij bieden diverse soorten klapstoelen aan, waarvan een aantal ook te combineren zijn met tuintafels zodat je zelf een mooie tuinset kunt samenstellen, of jouw tuinset kunt aanvullen met handige klapstoelen.

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten
Vergelijk (0)

Bekijk onze verschillende soorten en maten klapstoelen

Wij hebben klapstoelen in verschillende soorten, maten en materialen. Een hoge rugleuning, een lage rugleuning, inclusief kussen, of gemaakt van hout. Wat jouw voorkeur ook is, wij hebben een uitgebreid assortiment waarin je gegarandeerd de geschikte tuinstoelen vindt. Een andere zeer praktische oplossing bij ruimtegebrek zijn stapelstoelen. Wanneer je graag ruimte bespaart is dit ook zeker een geschikte oplossing.

Comfortabele klapstoelen van diverse materialen

Wij bieden klapstoelen aan van uiteenlopende materialen, zoals:

De merken in ons assortiment zijn stijlvol en waarborgen een goede kwaliteit. Wij bieden onder andere de merken Noach Outdoor en 4 Seasons Outdoor aan.

Bezoek onze showroom in Tilburg

Wil je jouw nieuwe tuinmeubelen eerst in het echt bekijken en proef zitten? Uiteraard begrijpen wij dat! Daarom kun je onze hele collectie bekijken en uitproberen in onze showroom in Tilburg. De showroom bevindt zich in Groenrijk Tilburg en onze medewerkers staan voor je klaar om ne te voorzien van vakkundig advies! Heb je vragen over onze tuinmeubelen? Neem contact op met 013 455 08 60 of mail naar info@tuinmeubels.nl of kom langs in onze showroom