•  

Tuinmeubelreiniger en onderhoud

Ben je op zoek naar tuinmeubel onderhoudsmiddelen om jouw tuinmeubels zo goed mogelijk te onderhouden? Wij bieden hiervoor verschillende middelen aan die ervoor zorgen dat jouw tuinmeubels zo lang mogelijk meegaan en beschermd zijn tegen weersinvloeden. Jouw nieuwe loungeset of tuinset blijft zo lang mogelijk mooi als je er goed voor zorgt en daar helpen wij graag bij op weg!

Tuinmeubelreinigers

Tuinmeubelbeschermers Toebehoren

⏎ Terug

 

 

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten
Vergelijk (0)

Tuinmeubel onderhoudsmiddelen voor diverse materialen

Afhankelijk van het materiaal van de tuinmeubelen zijn er verschillende manier om deze goed te beschermen. Wij bieden onder andere aan:

  • Teak bescherming
  • Wicker en textileen bescherming
  • Polywood bescherming
  • Kussen en parasol bescherming
  • Roestvrij staal bescherming
  • Diverse reinigingsmiddelen per materiaalsoort

Onderhoud jouw tuinmeubels en tuinkussens goed voor optimaal genot

Het onderhouden van tuinmeubels zorgt ervoor dat deze langer mee gaan. Naast beschermen en schoonmaken, kun je deze ook afdekken om te beschermen tegen weersinvloeden. Wij hebben hiervoor tuinmeubelhoezen voor diverse meubels en verschillende afmetingen.

Meer dan alleen bescherming van uw tuinmeubels

Ook tuinkussens kun je het beste goed opbergen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment kussenboxen. Daarnaast kunnen we natuurlijk de parasols niet vergeten. Parasolhoezen beschermen de parasol wanneer je deze niet gebruikt zodat regen en wind geen beschadigingen aan kunnen brengen.

Bezoek onze showroom voor meer informatie

Heb je vragen over optimaal onderhoud van jouw tuinmeubels? Je bent van harte welkom in onze showroom. Onze vakkundige medewerkers voorzien je graag van de nodige adviezen en informatie. Wij zijn gevestigd in Tilburg, in GroenRijk Tilburg. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant!