•  

Hulp nodig? - Doe de keuzehulp

Stapelstoelen voor buiten

Met een paar comfortabele stapelstoelen kom je nooit meer stoelen tekort op een etentje of feestje. Een stapel extra stoelen die je gemakkelijk erbij pakt en weer opbergt wanneer het nodig is, zijn natuurlijk ideaal wanneer je een feestje, diner of barbecue heeft. Binnen enkele seconden heb je extra zitplaatsen gecreëerd of juist weer een grote nieuwe ruimte. Tuinstoelen die je kunt stapelen zijn een snelle en gemakkelijke oplossing wanneer je deze gemakkelijk wilt kunnen verplaatsen, opbergen en weer een nieuwe plek wilt geven.

⏎ Terug

 

 

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 33 producten
Vergelijk (0)

Stapelstoelen of klapstoelen, ideale oplossingen bij ruimtegebrek

Naast stapelstoelen bieden wij ook klapstoelen aan, die ook een uitstekende oplossing kunnen bieden bij ruimtegebrek. Dat deze stoelen een praktisch oogpunt hebben betekent echter niet dat deze niet op een stijlvolle en comfortabele manier zijn uitgewerkt. Wij hebben kwalitatieve merken die ervoor zorgen dat een praktische oplossing tevens een comfortabele en stijlvolle oplossing kan zijn.

Stapelstoelen met een bijpassende tuintafel

Zoek je niet alleen naar stapelstoelen, maar bent je op zoek naar een comfortabele tuinset? Wij bieden diverse complete tuinsets aan, maar ook enkele tuinmeubelen waarmee je deze zelf kunt samenstellen. Met bijvoorbeeld een tuintafel naar keuze kun je zelf een stijlvolle tuinset samenstellen. Stapelstoelen zijn verkrijgbaar van verschillende materialen zoals hout, metaal en aluminium met textileen. Geef je de voorkeur aan een hoge rugleuning, of juist niet? Voor diverse stijlen en voorkeuren zijn er geschikte stapelstoelen te vinden!

Bezoek onze showroom in Tilburg

Wil je eerst komen kijken? Wij begrijpen natuurlijk dat je tuinmeubels eerst wilt uittesten.  Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom! Je kunt ons vinden in Groenrijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies. Vragen over onze stapelstoelen en andere tuinmeubels? Neem contact op met 013 455 08 60 of mail naar info@tuinmeubels.nl.