•  

Parasolvoeten

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 35 producten
Vergelijk (0)

Als je een stijlvolle parasol hebt, wil je uiteraard een geschikte parasolvoet erbij! Je bent bij ons hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten parasols aan, waaronder parasols op stok, maar ook voor zweefparasols ben je bij ons aan het juiste adres. Een parasolvoet zorgt voor een stevige ondergrond waar je de parasol in kunt zetten. Er zijn hiervoor verschillende soorten en gewichten, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de parasol. Uiteraard kunnen wij je helpen bij de keuze voor de juiste parasolvoet.

Een nieuwe parasol inclusief parasolvoet

Een parasol is tegenwoordig naast praktisch ook een stijlvol tuinaccessoires. Als je een middenstok parasol aanschaft heb je uiteraard een goede parasolvoet nodig. De parasolvoeten die wij aanbieden variëren in gewicht en materiaal en zijn dus geschikt voor verschillende parasols. Niet bij iedere parasol zit standaard een parasolvoet inbegrepen, dus houd hier rekening mee wanneer je een nieuwe parasol aanschaft.

Meer dan parasolvoeten

Je kunt naast parasolvoeten bij Tuinmeubels.nl ook terecht voor:

Naast een goede parasolvoet is ook een goede parasolhoes belangrijk. Hiermee bescherm je jouw parasol tegen vlekken en weersinvloeden, waardoor deze langer mee gaat. Ook kun je nog een extra maatregel nemen door specifieke parasol onderhoudsmiddelen aan te schaffen.

Bezoek ook onze showroom in Tilburg

Wil je eerst komen kijken? Wij begrijpen natuurlijk dat je een parasol en parasolvoet samen wilt uitkiezen. Alle tuinmeubels en parasols inclusief accessoires zijn te bezichtigen in onze mooie showroom. Je kunt ons vinden in Groenrijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies. Vragen over onze parasols en parasolvoeten? Neem contact op met 013 455 08 60 of mail naar info@tuinmeubels.nl.