•  

Parasolhoezen

⏎ Terug

 

 

Toon filters Verberg filters

Filters

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 15 van 15 producten
Vergelijk (0)

Een nieuwe parasol kun je zo lang mogelijk mooi houden en beschermen door gebruik te maken van een parasolhoes. Door een hoes te gebruiken bescherm je de parasol tegen weersinvloeden, vuil en vlekken. Je wilt immers dat je deze jaarlijks weer kunt gebruiken bij zonnige dagen. Tegenwoordig speelt een parasol een grotere rol in de tuin dan enkel de bescherming tegen UV-straling. Naast deze belangrijke functie is een parasol ook een stijlvol tuinaccessoires waarmee je door middel van kleur, materiaal en vorm een sfeervolle uitstraling geeft aan jouw tuin.

Meer dan alleen parasol bescherming

Omdat een parasol tegenwoordig ook mede bepalend is voor de sfeer in de tuin, bieden wij verschillende opties aan op het gebied van soort, maat, kleur en materiaal. Een parasol op stok of een zweefparasol, een vierkante, rechthoekige of ronde. Een subtiele kleur of liever iets uitgesproken, de verschillende opties vind je allemaal bij Tuinmeubels.nl!

Parasol accessoires

Sommige parasols hebben een bijgeleverde parasolvoet, maar dit is niet altijd het geval. Daarom kun je verschillende parasolvoeten ook los bestellen. Om zo lang mogelijk van jouw nieuwe parasol te genieten raden wij je aan jouw parasol met een parasolhoes af te dekken.

Breng ook een bezoek aan de showroom in Tilburg

Wilt je onze parasols eerst bekijken voordat je deze aanschaft? Wij begrijpen uiteraard dat je deze niet zo maar uit kiest. Daarom ben je bij ons van harte welkom in de showroom, waar onze medewerkers je voorzien van vakkundig advies. Graag tot ziens in Tilburg!