Loungeset Dongen

Zoekt u naar een nieuwe loungeset in Dongen, bijvoorbeeld om de komende zomer heerlijk te kunnen ontspannen in de tuin? Blader door de verschillende sets van wicker, textileen of silvertex, afhankelijk van uw voorkeur. Onze specialisten vertellen u graag meer over de materialen, al kunt u er natuurlijk ook op basis van de uitstraling doorheen bladeren.

Loungeset of tuinmeubelen

Maak gebruik van een complete loungeset in Dongen, of kies aan de andere kant voor de losse tuinmeubelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een van de lounge tafels, de lounge banken of wellicht de lounge stoelen binnen ons assortiment? Blader er op uw gemak doorheen. U ontvangt standaard 15 - 25% korting op de adviesprijs, waardoor u in ieder geval zeker weet dat u niet teveel betaalt.

Set met stoelen

Kies voor een loungeset in Dongen, of aan de andere kant voor een set met tuinstoelen die u om de tafel kunt plaatsen. Bestelt u voor € 300,- of meer in onze webshop? Dan kunnen we uw bestelling gratis thuisbezorgen. Neem direct contact op voor meer informatie, of plaats uw bestelling in onze webshop.