De webshop is 24/7 geopend!

De beste tuinmeubels van nederland.

Over ons

Tuinmeubels.nl heeft als doel het aanbieden van een mooie selectie aan kwalitatieve tuinmeubel producten van toonaangevende merken zoals 4 Seasons Outdoor, en Taste by 4 Seasons Outdoor, Kettler, Eurotrail, Madison, Cosi, Van der Leeden, Happy Cocooning, Lesli Living en het private label Noach Outdoor.

 

GroenRijk Tilburg neemt je mee door alle off- en online winkels!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Bekijk dan onze teamvideo!

Kernwoorden van de webshop zijn: betrouwbaar, snelle levering, groot aanbod, scherpe prijzen, goede garantievoorwaarden en een hoge expertise. Tuinmeubels.nl is onderdeel van GroenRijk Tilburg, onze showroom is daarom te vinden in GroenRijk Tilburg.

 

Één van de grootste uitdagingen in de logistiek is dat bijna de helft van al het transport leeg rijdt. Dit is natuurlijk erg zonde en onnodig. Om zo optimaal en duurzaam mogelijk gebruik te maken van onze capaciteit, hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met Bumbal. Dit is een slimme software waar je zelf heel gemakkelijk de bezorging kunt inplannen op het door jou gewenste moment! Dit is niet alleen veel fijner voor jou, maar hierdoor rijden onze voertuigen ook geen onnodige kilometers en gaan we samen verspilling tegen.

 

 

Bekijk onze video over HVO20

Door de groei van onze webshops is niet alleen ons wagenpark ontzettend gegroeid, maar ook het aantal gereden kilometers! Wij vinden het erg belangrijk om dit op een duurzame manier te doen, daarom tanken wij al onze bussen met HVO20 van Avia. HVO20 is een duurzame diesel en wordt gemaakt van plantaardig afval! Deze biobrandstof is een tweede generatie en concurreert daardoor niet met voedsel en de productie van voedselgewassen. Bovendien is het ook veel schoner en dunner dan normale diesel. Doordat wij onze bussen tanken met HVO20, hebben wij een CO2 reductie van 20%! Onze stikstof uitstoot wordt tot wel 37% bespaard en fijnstof tot 24%!

 

 

 

 

Team Tuinmeubels.nl

info@tuinmeubels.nl
+31 (0)13 7200701