Hoekbanken

De hoekbank is tegenwoordig razend populair in de Nederlandse tuinen. De hoekbank is buiten de perfecte mix tussen comfort, design en zitruimte. Dankzij de L-vorm past de hoekbank in vrijwel iedere tuin. Bijkomend voordeel van deze vorm is de hoek die gebruikt kan worden als ligbed. Dat is ideaal voor die zomerse relaxmomenten. Met een divers assortiment van hoekbanken voor 3 tot zelfs 8 personen, is er voor elk gezelschap een hoekbank beschikbaar. Ben jij op zoek naar een goedkope hoekbank voor in de tuin? Bekijk hieronder het aanbod: 

ALLE TUINBANKEN LOUNGEBANKEN PARKBANKEN VOETENBANKEN LOUNGESETS

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Lengte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten
Vergelijk (0)

Een hoekbank is niet alleen comfortabel en hip, maar ook nog eens erg praktisch. Veel tuinen zijn rechthoekig en door een hoekbank neer te zetten kun je meer zitplaatsen creëren op een relatief klein oppervlak. Wij bieden hoekbanken in verschillende maten, waardoor er voor iedere tuin een hoekbank te vinden is! Bekijk snel welke hoekbank er bij jouw tuin past. Filter de producten op kleur, merk, materiaal of prijs en bekijk jouw persoonlijke aanbod.

Comfortabele hoekbanken voor iedere tuin

In ons uitgebreide assortiment zul je altijd een meubel vinden dat bij je past. Ben je op zoek naar een grote, grijze hoekbank? Of misschien juist een bank die loopt in een curve? Die hebben wij allemaal in ons aanbod. Wij leveren hoekbanken van de volgende merken:

Liever een loungebank dan een hoekbank?

Wellicht geef je de voorkeur aan een loungebank of aan een andere soort tuinbank. Of wil je een volledig nieuwe loungeset? In allebei de gevallen ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben zowel enkele tuinmeubels waarmee je zelf een nieuwe loungeset kunt samenstellen als complete loungesets.

Showroom in Tilburg

Wil je eerst graag voelen hoe de hoekbank zit? Dat kunnen wij goed begrijpen. Onze hoekbanken en andere tuinmeubels zijn allemaal te bezichtigen in onze showroom. Deze is te vinden in Groenrijk Tilburg, goed te bereiken vanuit heel Noord-Brabant. Onze medewerkers staan daar voor je klaar met vakkundig advies en je bent van harte welkom!