Hawaii parasol

Bent u op zoek naar een Hawaii parasol? Een mooie parasol is de perfecte toevoeging aan de zithoek in uw tuin of terras. Een goede parasol geeft voldoende schaduw, waardoor een verlbijf in de tuin ook op hete dagen aangenaam blijft. Bij Tuinmeubels.nl vindt u tuinmeubels in alle soorten en maten. Wanneer u toe bent aan schaduw in de tuin, kunt u bij ons terecht voor de volgende producten:

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan direct het volledige aanbod parasols

Verschillende soorten parasols

Er zijn verschillende types hawaii parasols, allemaal met hun eigen eigenschappen. Zo kunt u kiezen voor een stijlvolle middenstokparasol. Dit is het meest gebruikte type. Het schaduwvlak is in het midden bevestigd op een stok. Dit is het type parasol dat u kunt insteken in een parasolvoet of diningset. Wilt u meer ruimte onder de parasol? Dan is een zweefparasol een goede optie voor u. Dit is een parasol waar het schaduwvlak zweeft aan een constructie aan de zijkant. Hierdoor heeft u geen last van een stok in het midden. 
 

Hawaii parasol bestellen

De Hawaii parasol van Garden Impressions is ideaal voor elke tuin. Doordat de Hawaii parasol 360 graden kan draaien en kantelbaar is heeft u er overal in uw tuin profijt van. Kijk in onze webwinkel voor de Hawaii parasol van Garden Impressions en koop uw Hawaii parasol met een korting van 15 tot 25 procent op de adviesprijs! Daarnaast bezorgen wij deze ook nog eens geheel en al gratis bij een bestelling van 300 euro of meer!
 

Hawaii parasol kopen

Natuurlijk kunt u ook altijd een Hawaii parasol komen bekijken in onze showroom in Tilburg of mocht u nog vragen hebben over een Hawaii parasol of één van onze andere producten neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!