Gashaarden

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Lengte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 18 van 18 producten
Vergelijk (0)

Gashaarden zijn een ideale manier om het terras te verwarmen en daardoor nog langer van jouw tuin te genieten. Wanneer het afkoelt ‘s avonds kun je nog even blijven zitten en wanneer de eerste zonnestralen zich weer laten zien kun je meteen naar buiten. Jouw terrasverwarming is niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol en maakt jouw momenten in de tuin extra gezellig!

Een staande gashaard of een tafelhaard op gas?

Op het gebied van gashaarden zijn er diverse mogelijkheden. Zo bieden wij de gashaarden aan in 2 soorten:

Afhankelijk van jouw wensen qua formaat, uitstraling en kracht kun je een geschikte gashaard vinden. Wil je een andere terrasverwarmer dan een gashaard? Een vuurhaard is ook een uitstekende mogelijkheid! Gas en vuur hebben allebei hun kenmerkende eigenschappen en daarnaast verschillende grootte en uitvoering. Er zijn vele stijlvolle uitvoeringen te vinden in de kleuren grijs, taupe en wit. Een terrashaard is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan de tuin!  In ons online assortiment kun je de diverse verschillen bekijken en nagaan welke het beste bij jouw tuin en tuinmeubels past.

Heb je vragen over gashaarden en terrasverwarming?

Twijfel je welke optie een goede keuze voor je zal zijn? Of weet je niet zeker welke mogelijkheden er precies zijn? Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder. Je bent van harte welkom in onze showroom, gevestigd in Groenrijk Tilburg. Wij zijn vanuit heel Noord-Brabant gemakkelijk te bereiken en je bent van harte welkom!