De webshop is 24/7 geopend!

De beste tuinmeubels van nederland.

Staand

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten
Vergelijk (0)

Ben je op zoek naar staande gashaarden om jouw terras te verwarmen? Dan ben je bij Tuinmeubels.nl aan het juiste adres! Wij bieden diverse soorten terrasverwarming aan waarmee je sfeer en warmte kunt creëren in jouw tuin. Staande terrasverwarming is een uitstekende optie wanneer je nog geen specifieke plaats in gedachten hebt voor de verwarmer, of deze graag wilt kunnen verplaatsen. De hoogte maakt de verwarmer geschikt om op diverse plekken te staan en hij is tevens makkelijk te verplaatsen door gebruik te maken van de wieltjes.

Gashaarden in tafelmodel

Heb je liever een kleiner model, maar wel graag een gashaard? Dan kun je ook kiezen voor een tafelmodel gashaard. Deze zijn kleiner en compacter, maar bieden uiteraard wel hetzelfde gemak en comfort. Het voordeel van gas is dat je in een handomdraai vuur hebt, zonder daar moeite voor te hoeven doen. Des te sneller je geniet van een fijne verwarming en eindeloze momenten in de tuin!

Kies je liever voor een vuurhaard op het terras?

Gas kent zeker voordelen en comfort, maar wellicht geef je toch de voorkeur aan vuur. Dat is uiteraard ook mogelijk, met onze vuurhaarden. In beide gevallen geniet je van warmte, licht en sfeer, waardoor je langer buiten kunt blijven en geniet van eindeloze zomeravonden!

Meer informatie? Bezoek onze showroom!

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Je bent van harte welkom in onze showroom, gevestigd in Groenrijk Tilburg. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant en onze medewerkers voorzien je graag van advies en informatie indien gewenst!