Tafel model

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten
Vergelijk (0)

Een tafelmodel gashaard is een compacte manier om jouw terras te verwarmen. Een tafelhaard is zowel verkrijgbaar op vuur als op gas. Een tafelhaard op gas is een uitstekende oplossing om nog langer te genieten van het buitenleven. Een tafelhaard geeft sfeer, warmte en een hoop gezelligheid. Jouw zomeravonden worden niet meer vroegtijdig onderbroken doordat het afkoelt of schemert!

Een tafelhaard op gas: gemak, stijl en comfort in één

Het grote gemak van een tafelhaard op gas is uiteraard de snelheid. Binnen een handomdraai creëer je licht en warmte, zonder te veel moeite en gedoe. Tevens dooft het vuur heel makkelijk en snel, zonder je daar zorgen om te maken. Er zijn diverse kleuren, vormen en maten verkrijgbaar van de tafelhaard, op deze manier past de haard ook bij jouw tuin en tuinmeubels.

Terrasverwarming en tafelhaarden: verschillende mogelijkheden

Naast tafelhaarden op gas, zijn er ook staande gashaarden. Deze kunnen ook zeer handig zijn en door de lengte zijn deze niet zo zeer gebonden aan 1 plek. Er zijn ook nog andere opties voor terrasverwarming, zoals vuurhaarden.   

Heb je vragen over terrasverwarming of wil je meer informatie?

Ben je benieuwd naar de beste optie voor terrasverwarming in jouw tuin? Of wil je de diverse modellen bekijken om te bepalen welke het beste bij jouw wensen en voorkeuren past? Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom. Deze is gevestigd in Groenrijk Tilburg en gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant. Onze medewerkers voorzien je graag van advies indien nodig. Graag tot ziens!