De webshop is 24/7 geopend!

De beste tuinmeubels van nederland.

Tafelhaarden

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Lengte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 71 producten
Vergelijk (0)

Ben je op zoek naar een tafelhaard om op een heerlijk warm terras te genieten van het buitenleven? Dan ben je bij Tuinmeubels.nl aan het juiste adres! Naast comfortabele tuinmeubels hebben wij ook terrasverwarming om in ieder seizoen te blijven genieten van jouw tuin! Tafelhaarden zijn hiervoor een uitstekende oplossing

Diverse soorten tafelhaarden van Tuinmeubels.nl

Wij bieden diverse soorten tafelhaarden aan, zoals:

  • tafelhaarden op vuur
  • tafelhaarden op gas

in stijlvolle kleuren zoals grijs, wit en zwart. op deze manier kunt je jouw terrasverwarming op een stijlvolle manier combineren met jouw tuinmeubels en loungeset. Functionaliteit, sfeer en stijl gaan hand in hand met tafelhaarden van merken zoals Cosi, Happy Cocooning en Noach Outdoor.

Andere mogelijkheden voor terrasverwarming

Naast tafelhaarden bieden wij ook andere oplossingen aan voor terrasverwarming, zoals:

Met passende terrasverwarming heb je het gezellige gevoel van een openhaard, maar dan in de tuin!

Eindeloze avonden in de tuin met een sfeervolle tafelhaard

Een tafelhaard geeft veel sfeer wanneer je eindeloos buiten kunt blijven zonder oponthoud door koude handen of het verplaatsen naar binnen. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw terras warm te houden voor lange zomeravonden, de vroege lente en de zonnige herfst. Het buitenseizoen wordt alleen maar langer wanneer je niet gebonden bent aan de warmste dagen!

Meer informatie? Bezoek onze showroom!

Heb je vragen over terrasverwarming of behoefte aan meer informatie? Je bent van harte welkom in onze showroom in Groenrijk Tilburg. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant en onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies!