Accessoires

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Lengte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 237 producten
Vergelijk (0)

Naast tuinmeubels bieden wij ook bijpassende accessoires aan die je helpen om langer van jouw tuinmeubels te genieten en deze beter te onderhouden. Als je nieuwe tuinmeubels hebt is het belangrijk om deze te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Wij bieden daarvoor diverse mogelijkheden. Afhankelijk van het materiaal van jouw tuinmeubels zijn er verschillende mogelijkheden om deze te beschermen en goed te onderhouden.

Bescherm jouw tuinmeubels voldoende voor optimaal genot!

Om zo lang mogelijk van jouw tuinmeubels te genieten is het belangrijk om deze goed te onderhouden. In Nederland kennen wij veel verschillende weersinvloeden die jouw tuinmeubels kunnen beschadigen of de kwaliteit verminderen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit tegen te gaan! Wij bieden onder andere aan:

Onderhoud en bescherming zijn de belangrijkste maatregelen waardoor je zo lang mogelijk van jouw tuinmeubels kunt genieten. Wij bieden ook nog andere accessoires aan, die je helpen bij het opbergen van tuinmateriaal. Zo hebben wij bijvoorbeeld een tuinkussenbox in verschillende formaten.

Passend tuinmeubel onderhoud voor jouw tuinmeubels

De geschikte manier van onderhoud van jouw tuinmeubels is afhankelijk van het materiaal van jouw meubels. Ieder materiaal heeft andere benodigdheden en voor deze verschillende soorten materialen vind je bij ons de juiste bescherming. Een hoes is voor ieder meubel geschikt, maar specifieke behandelingen hangen af van het materiaalsoort en de kwetsbaarheid.

Meer informatie? Bezoek onze showroom!

Heb je specifieke vragen over het onderhoud van jouw tuinmeubels? Bezoek dan onze showroom! Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, in Groenrijk Tilburg. Onze medewerkers voorzien je graag van vakkundig advies en kunnen je helpen de juiste accessoires te vinden voor jouw tuinmeubels.