De webshop is 24/7 geopend!

De beste tuinmeubels van nederland.

Vuurhaarden

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Lengte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten
Vergelijk (0)

Ben je op zoek naar een vuurhaard om eindeloos te genieten van jouw tuin? Dan ben je bij Tuinmeubels.nl aan het juiste adres! Wij bieden diverse soorten terrasverwarming aan waarmee je kunt genieten van het buitenleven, lange zomeravonden nóg langer worden en ook de herfst tot het buitenseizoen behoort. Wanneer de temperaturen dalen is het moment om de vuurhaard aan te zetten en juist extra sfeer te creëren!

Vuurhaarden van Tuinmeubels.nl

Wij bieden verschillende soorten vuurhaarden aan waarmee je nog langer en comfortabeler kunt genieten van het buitenleven. ‘S zomers wanneer het begint af te koelen, of in de herfst wanneer het zonnetje nog net schijnt, maar ook op winteravonden waarop je graag een gezellige sfeer creëert is een terrashaard een uitstekende oplossing. Je hebt dan als het ware de sfeer van een openhaard in de tuin!

Verschillende soorten terrasverwarming

Naast vuurhaarden hebben wij ook andere mogelijkheden voor terrasverwarming in ons assortiment, zoals:

Een vuurhaard geeft meer het gevoel en de sfeer van een openhaard. Zoek je meer naar een strak model, of werk je liever met gas? Ook dan vind je bij ons de geschikte terrasverwarming.

Meer informatie? Bezoek onze showroom!

Voor meer informatie ben je uiteraard van harte welkom in onze showroom. Deze bevindt zich in Groenrijk Tilburg en is gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant. Onze vakkundige medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van adviezen en informatie indien nodig. Ook voor ons assortiment aan tuinmeubels, loungesets en onderhoudsproducten ben je bij ons aan het juiste adres!