Nieuws

Het tuinmeubelseizoen is weer aangebroken. Tijd om de tuin weer aan de kleden. Een mooie tuinset kan eigenlijk niet ontbreken. Maar hoe maakt u nu een juiste keuze? 

Lees meer...

In de zomer is een parasol natuurlijk dé oplossing wanneer de hitte u te veel wordt, maar u wel op uw terras wil zitten. Bovendien geeft een parasol uw tuin een gezellige uitstraling. Toch is de aanschaf van een parasol niet een klusje dat u zomaar gedachteloos uit moet voeren door de eerste de beste parasol te kiezen. Ga in plaats daarvan voorbereid op pad met onze handige tips!

...Lees meer...

U geniet zo erg van uw terras dat u ook tijdens de koelere avonden buiten wilt kunnen zitten. Dat kan met de juiste terrasverwarming. Welke terraskachel kunt u het beste kopen? Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje.

...Lees meer...

U weet het helemaal zeker: u wilt een nieuwe tuinset kopen. U bent uitgekeken op uw oude tuinmeubels en gaat op zoek naar een materiaalsoort die écht bij u past. Maar hoe doet u dat eigenlijk? Welke soorten materiaal zijn er allemaal en welke tuinmeubels staan het mooist bij u in de tuin? Wij geven u enkele tips.

...Lees meer...

U herkent het wel: na een lange winter breekt dan eindelijk weer het zonnetje door. De hoogste tijd om de tuintafel en tuinstoelen weer uit de kast te pakken en in de zon te zitten. Maar dan valt uw blik op de zitting van uw geliefde tuinmeubel. Uw meubel zit onder de vieze vlekken. Dat betekent dat u aan de slag moet met reinigingsmiddele...

Lees meer...

Bij de aankoop van een tuinmeubel denkt u misschien niet gelijk aan het onderhouden ervan. Toch is het noodzakelijk om uw loungeset en tuinmeubels regelmatig schoon te maken om ze het hele jaar door mooi te houden. Gelukkig hoeft het onderhouden van uw meubels helemaal niet zo moeilijk te zijn! Wij laten u graag zien u dit het beste aan kunt pakken.

...Lees meer...