Tuintafels

Tuintafels zijn het middelpunt van de tuin en elke sociale gelegenheid. Wij bieden een waanzinnig assortiment betaalbare tuintafels. Van grote dining tafels om te dineren met grote groepen tot kleine lounge- en bijzettafeltjes. Onze tuintafels worden met zorg geselecteerd en zijn bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Wil jij een goedkope tuintafel kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

Toon filters Verberg filters

Filters

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Lengte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 244 producten
Vergelijk (0)

Enorm aanbod betaalbare tuintafels bij Tuinmeubels.nl

Tuintafels zijn een geweldige manier om uw leefruimte buiten uit te breiden en extra mogelijkheden voor entertainment en eten te creëren zonder al te veel extra ruimte in beslag te nemen. Ze kunnen perfect zijn voor kleinere tuinen, of als alternatief voor de gebruikelijke grote tafel die elke keer dat u gasten ontvangt buiten staat. Er zijn veel verschillende ontwerpen, dus het kan lastig zijn om te weten welke geschikt is voor u en uw tuin. Hier zijn 10 dingen die u moet overwegen voordat u een tuintafel koopt:
 

Neem de maten op voor de aankoop

Het klinkt vanzelfsprekend, maar het is belangrijk om de ruimte die je hebt eerst op te meten voordat je een tafel koopt. Dit zal je helpen beslissen over de grootte van de tafel en ervoor zorgen dat hij past in de ruimte die je hebt. Sommige tafels zijn inklapbaar, zodat u ze kunt opbergen als u buiten niet veel ruimte hebt. Extra aandacht is vereist bij een tafel die je in een serre of overkapping plaats. Zonder meubels lijken dit soort ruimtes vaak groter. Wij adviseren om de maten van de tafel met verftape op de grond af te tekenen. 
 

Tuintafels gemaakt van diverse materialen

Er zijn veel verschillende soorten materialen om uit te kiezen bij het kopen van een tuintafel. Zorg ervoor dat je er een kiest die lang meegaat, want je wilt dat je tafel stevig is en lang meegaat. Hier zijn enkele van de meest voorkomende materialen: Houten tuintafels - Natuurlijk hout is een klassieke keuze en komt in veel verschillende stijlen en afwerkingen. Het staat prachtig in elke tuin en is een duurzame keuze, hoewel het wel behandeld en onderhouden moet worden. Metalen tuintafels zijn een goede keuze als u iets zoekt dat lang meegaat en weinig onderhoud vergt. Ze zijn er in veel verschillende stijlen en ontwerpen voor verschillende doeleinden. 
 

Gewichtscapaciteit van de tuintafel

Het is belangrijk om te controleren wat het gewicht is van de tafel die u kiest, vooral als u van plan bent eraan te eten of te drinken. U wilt geen ongelukken of ongelukjes terwijl u geniet van uw eten en uw gezelschap. Als u van plan bent om aan de tafel te eten, kunt u het gewicht van de tafel iets hoger inschatten dan wanneer u de tafel alleen voor drankjes wilt gebruiken.
 

Denk aan opslag en mobiliteit

Sommige tafels kunnen worden ingeklapt of hebben een kleiner ontwerp, waardoor ze niet te veel ruimte innemen als ze niet worden gebruikt. Dit kan een goede optie zijn als u een tafel wilt die gemakkelijk kan worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt. Als u een meer permanente tafel wilt, wilt u er misschien een zonder wielen of met een groter ontwerp dat meer ruimte inneemt.
 

Extra comfort met fijne stoelen en tuinkussens

Controleer het ontwerp van de tafel, en kijk of er extra ruimte is voor comfort. Sommige hebben een extra kussens, wat geweldig kan zijn om op te ontspannen of voor kinderen om op te zitten. Zo ja, dan kunt u extra kussens toevoegen om het extra comfortabel te maken.
 

Levensduur van onze tuintafels

Hoe duurzaam de tafel is en hoe lang hij meegaat, zijn belangrijke factoren om te overwegen. Er zijn veel verschillende ontwerpen, en sommige gaan langer mee dan andere. Het is belangrijk rekening te houden met de aanschaf- en onderhoudskosten van de tafel, vooral als u hem regelmatig gebruikt. Sommige tuintafels zijn duurder dan andere, maar gaan langer mee, dus het is belangrijk om te beslissen of het extra geld het waard is.