Loungeset

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 41 van 41 producten
Vergelijk (0)

Ben je toe aan een nieuwe loungeset om heerlijk op te kunnen zonnen, relaxen en loungen dit seizoen? Dan ben je bij Tuinmeubels.nl aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment aan loungesets van diverse materialen en in verschillende stijlen om ook voor jouw tuin een geschikte set aan te bieden. Voor iedere tuin is er wel een geschikte loungeset te vinden!

Een nieuwe loungeset van hoogwaardige materialen

Niet alleen de maat en stijl zijn divers, ook de gebruikte materialen geven jouw tuin en loungeset een geheel andere uitstraling. Wij hebben diverse materialen in ons assortiment, waaronder:

Ieder materiaal heeft kenmerkende eigenschappen die de uitstraling veranderen, maar ook het gewicht (en dus het verplaats gemak) en de onderhoudsbehoefte zijn verschillend per materiaal.

Een comfortabele loungeset van uw favoriete merk?

In zowel onze webshop als in onze showroom bieden wij diverse populaire en kwalitatieve merken aan, waaronder:

  • Noach Outdoor
  • 4 Seasons Outdoor
  • SUNS
  • Houe

Voor ieder wat wils dus, op het gebied van comfortabele loungesets en tuinmeubelen.  Ieder merk biedt weer een andere stijl en andere kenmerken. Uiteraard kunnen wij je hier meer informatie over aanbieden in onze showroom.

Stel uw eigen loungeset samen

Een loungeset bestaat vaak uit een hoekbank, salontafel, loungestoelen en een bijzettafel. Qua aantallen en precieze samenstelling kun je zelf uiteraard ook veel keuzes maken. Het gaat immers om jouw tuin en jouw wensen! Daarom kun je in plaats van een volledige loungeset ook de losse elementen aanschaffen, waarmee je zelf een loungeset naar wens in elkaar zet.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Tilburg

Het is zeer begrijpelijk dat je jouw nieuwe loungeset eerst wilt uittesten. Je wilt immers voelen hoe het is om op jouw nieuwe meubels te loungen! Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom, gevestigd in Groenrijk Tilburg. Onze medewerkers voorzien je graag van vakkundig advies.