Grote loungeset

Een grote loungeset maakt van jouw tuin de ideale chillplek waar je in de zomer helemaal tot rust kan komen. Bij aankoop van een volledige loungeset ben je in één keer klaar, een set heeft namelijk een tafel(tje), stoelen en vaak een bank. Daarnaast kun je zelf kiezen voor hoeveel personen de loungeset plek moet hebben. Op een grote loungeset kunnen vaak zes, acht of zelfs meer personen zitten, plek genoeg dus!

4-PERSOONS 5-PERSOONS 6-PERSOONS 8-PERSOONS LOUNGEBANKEN HOEKBANKEN

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten
Vergelijk (0)

Loungesets in diverse samenstellingen

Ben je op zoek naar een loungeset met een grote loungebank? Of wil je liever een set met veel stoelen? Bij Tuinmeubels.nl hebben we diverse loungesets in verschillende samenstellingen, zodat er altijd een set voor jou tussen zit. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een bestaande grote tuinset zo aan te passen dat het aan jouw wensen voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wisselen van een loungebank met extra stoelen of andersom. Daarnaast zijn de meeste loungesets ook te verkrijgen in meerdere kleuren en materialen. Natuurlijk kan je deze zelf nog afmaken met gekleurde kussens in een door jou gekozen kleur.
 

Loungeset groot in verschillende vormen

Wil je een grote loungebank buiten, maar past een langwerpige bank niet? Wij hebben ook diverse hoekbanken, die je makkelijk in de hoek van de tuin kwijt kunt. Op die manier heb je een grote loungeset, zonder dat deze al te veel ruimte in beslag neemt. Je kunt kiezen voor een hoekbank die een hoek precies in het midden heeft, maar ook een asymmetrische hoekbank, met aan één kant een langer deel dan aan de andere kant. Zo kun je de loungeset precies in jouw tuin passen.
 

Grote loungeset kopen bij Tuinmeubels.nl

In ons assortiment hebben wij tuinsets van de beste merken in de tuinbranche. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Noach Outdoor en 4 Seasons Outdoor. Ook voor kleinere loungesets, losse tuinstoelen en nog veel meer tuinartikelen zit je goed in onze webshop. Wil je de loungeset eerst uitproberen, voordat je deze aanschaft? Kom proefzitten in onze showroom bij GroenRijk Tilburg. Wij voorzien je graag van advies en aanvullende informatie. Bestel jouw nieuwe grote loungeset bij Tuinmeubels.nl!