{ "data": [ { "event_name": "Purchase", "event_time": 1628749994, "action_source": "email", "user_data": { "em": [ "7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068" ], "ph": [ null ] }, "custom_data": { "currency": "USD", "value": "142.52" } } ] }

Loungebanken

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 54 van 54 producten
Vergelijk (0)

Wil je een nieuwe loungebank kopen? Wat is er beter dan lekker loungen in je nieuwe loungebank? Een fijne zomerse dag met een boekje, of een zachte avond met goed gezelschap loungen in de tuin, dat kan met een comfortabele loungebank van Tuinmeubels.nl. Je kunt een loungebank, of een volledige loungeset uitzoeken om ultiem te genieten van de zomerse dagen! Veel meer heb je niet nodig om een vakantiegevoel te creëren in jouw eigen tuin.

Loungebanken van diverse materialen

Wij hebben loungebanken van diverse soorten materialen, zoals:

en diverse andere materialen en combinaties zoals textileen, RVS, touw en teak. Je nieuwe tuinbank krijgt van ieder materiaal weer een geheel andere uitstraling, dus je kunt diverse kanten op qua combinaties.

Jouw loungebank combineren met andere loungemeubels

Loungebanken komen in verschillende opstellingen. Zo zijn er 2- en 3-zits banken, hoekbanken of een combinatie van opstellingen. Bij een loungebank hoort natuurlijk ook een mooie loungetafel, loungestoel of voetenbank. Een loungeset kun je compleet aanschaffen, maar ook zelf combineren om tot jouw eigen tuinset te komen.

Showroom in Tilburg

Wil je eerst komen proefzitten? Wij begrijpen natuurlijk dat je een tuinset wilt zien, voelen en testen. Dan kun je tevens meteen bekijken hoe je jouw nieuwe meubel wil combineren en uiteraard testen of deze comfortabel is. Alle loungebanken, tuinsets en vele andere tuinmeubels zijn te bezichtigen in onze mooie showroom. Wij zijn te vinden in GroenRijk Tilburg, makkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Onze medewerkers staan voor je klaar met vakkundig advies.