Gashaard

Zoekt u een gashaard nabij Den Bosch? Bij tuinmeubels.nl vindt u de beste haarden en kachels voor in uw woning, maar naast gashaarden vindt u bij ons ook andere tuin-en vuurhaarden in de collectie. Ontdek de sfeervolle luxe van een tuinhaard en geniet optimaal van uw tuin, dakterras of veranda. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven!

Voor elke gelegenheid

Droomt u er ook van om op winterse avonden van een wijntje te genieten op uw terras in Den Bosch, en onder een kristalheldere hemel de sterren en planeten ontdekken? Om na een winterse wandeling nog heerlijk buiten te kunnen blijven met soep of chocolademelk en een sfeervolle verwarming? Of tot laat in de avond romantisch genieten in het prille voorjaar? Een geweldig tuinfeest organiseren ook al zijn de buitentemperaturen niet optimaal? De oplossing is een tuinhaard.

Onze merken

Een tuinhaard is dé sfeerbrenger in uw tuin, geeft aangename warmte op kille momenten en is daarmee de perfecte aanvulling in uw tuin! Wij voeren diverse merken terrasverwarming waaronder:

Kortom, genoeg keus uit diverse terrasverwarmers en haarden van de beste kwaliteit.

Een gashaard voor de tuin kopen

Denkt u aan een gashaard als vrijstaand object of geïntegreerd in een tafel zodat u optimaal van het sfeervolle vlammenspel kunt genieten of juist een robuuste tuinhaard die vooral bedoeld is voor extra warmte? Een tuinhaard kopen doet u om er jarenlang plezier van te hebben maar met een ruime tuin, dakterras of een veranda heeft u misschien geen idee welke tuinhaard u moet kopen. Daarnaast spelen budget, kleur en uitvoering minstens zo’n belangrijke rol.

Onze professionals kunnen u alles vertellen over de capaciteit, het installeren en de mogelijkheden die een tuinhaard heeft. Ook voor informatie over onderhoud, het verplaatsen of aanpassen kunt u bij ons terecht. Welk seizoen het ook is, met een tuinhaard geniet u het hele jaar! Neem een kijkje op onze website of bezoek onze showroom nabij Den Bosch.