Loungebank Helmond

Met een loungebank geniet u optimaal van het buitenleven in Helmond! Lekker ontspannen met een kopje koffie de dag beginnen? Of met vrienden genieten van een heerlijke zomeravond? Een loungebank is een sfeervolle aanvulling in uw tuin en geeft op elk moment van de dag het perfecte relax-moment. Met voldoende ruimte, een comfortabele zit, rijk gevulde kussens om heerlijk in weg te zakken en onderhoudsarm materiaal wordt het buitenleven nog leuker!

Het hele jaar genieten

Een loungebank is echter niet alleen in de zomer het ideale tuinmeubel in uw tuin. Droomt u ervan om op een heldere winteravond met een goed glas wijn de heldere sterrenhemel te bewonderen of in het najaar ontspannen te genieten van de herfstkleuren? Met loungeset is dat geen probleem. Door het gebruik van weerbestendige materialen van de tuinmeubelen en kussens kunt op elk moment buiten genieten. Een regenbuitje, voorjaarsstorm of minder goede zomer zijn geen probleem voor onze loungesets.

Onderhoud loungebank

Het onderhoud van een loungebank is zeer eenvoudig. Bij normaal gebruik volstaat het om eenmaal per jaar de loungebank en de kussens schoon te maken. Daarna voorziet u alles weer met een van de beschermende producten tegen vuil en weersinvloeden. Is de loungebank intensief gebruikt en ontdekt u toch een vlekje of wilt u de loungebank lekker opfrissen na het winterseizoen? Een groot assortiment reinigings- en beschermingsproducten maakt het schoonmaken en onderhoud zeer eenvoudig. Zo heeft u jarenlang plezier van uw loungebank!

Loungebank kopen in Tilburg

Een loungebank kopen doet u niet zomaar. Bepalend voor uw keuze zijn:

  • budget;
  • design;
  • kleur;
  • zitcomfort;
  • afmeting.

Een ruime tuin, knus balkon of een dakterras met afwijkende maten zijn minstens zo belangrijk. Online en in onze showroom in Tilburg vindt u een ruim assortiment. Laat u vakkundig adviseren bij uw koop door onze medewerkers.