Hout

Toon filters Verberg filters

Filters

Geen producten gevonden

Terrasverwarming op hout is een zeer sfeervolle manier om het buitenseizoen te verlengen. Je hoeft niet meer naar binnen als het koud en donker wordt, want door het vuur aan te steken blijf je warm en het geeft ook nog eens extra sfeer. Terrasverwarming zoals een vuurhaard is een uitstekende manier om te genieten van warmte, maar ook van het stoken van een eigen vuurtje!

Verwarm het terras met knisperend vuur

Een sfeervol knisperend vuurtje, zelf vuur maken en met zijn allen rondom de vuurkorf zitten. Het stoken van een eigen vuur geeft het geheel nog een extra sfeer mee en is zelfs leuk om te doen. Het idee van ontspannen rondom de openhaard neem je gewoon mee naar buiten.

Andere mogelijkheden voor terrasverwarming

Twijfel je nog welke vorm van terrasverwarming geschikt is voor jou en jouw terras? Naast terrasverwarming op vuur is het ook mogelijk om jouw terras te verwarmen op andere manieren, zoals:

Indien gewenst kunnen wij je voorzien van advies en informatie over de juiste tuinhaard. De voornaamste verschillen in de snelheid en het gemak van het maken van vuur. Door voor vuur te kiezen kan het langer duren voordat je warmte hebt, maar het maken van vuur is voor veel mensen echter wel een vermakelijke bezigheid. Wil je liever een snelle optie? Dan kun je uiteraard kiezen voor een terrasverwarmer op gas of elektriciteit.

Bezoek onze showroom voor meer informatie

Heb je vragen over ons aanbod, of wil je meer informatie voordat je een terrasverwarmer kiest? Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom. Onze vakkundige medewerkers staan voor je klaar! Wij zijn gevestigd in Groenrijk Tilburg en gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant.